Heaven eleven

image349Hobbyaktivister höjer än en gång röster om internets risker. Denna gång facebook som skall vara gratis men kan komma till ett högt pris; ditt privatliv. Som med det mesta annat på internet (utom såklart lunarstorm som tydligen är det mest säkerhetsmedvetna sedan socialstyrelsen) så registreras saker man skriver in i syfte att skapa mer målinriktad marknadsföring.
Varsågod säger jag. Jag ska börja skriva in mina personuppgifter på så många ställen som möjligt så kommer ni snart se reklam för Chelsea tröjor, Yeah Yeah Yeahs skivor, gitarrsträngar och gin&tonic över hela facebook.

Om jag bara kunde skriva in samma information i tv'n så jag slipper se Findus reklamen igen någonsin.

Nu har jag dessutom blivit sambo. Detta till bekostnad av att jag inte kunde se min gamla bankkamrat Anton spela på sticky fingers igår, men i helgen ska guldet hem till göteborg och då kommer både Niklas och Petter.

Men nu bor jag alltså 11 våningar upp istället för på markplan. Kom med syrgastub.

In loving memory of Gaylord.

image347Strutsen på bilden har inget med Gaylord att göra. Men Gaylord kommer alltid att minnas som den av fågelarterna som står upp emot grabbigheten. Som ställer sig som en fjäderklädd pelare mot machoismen. En tunnhalsad bastiljon i vägen för dumhalsade amerikaner.

Gaylord satte livet till i försvar mot kvinnors rättigheter. Vid allhelgonahelgen förra året bestämde sig Timothy McKevitt och hans kompisar för att åka till strutfarmen i Kalifornien. "De berusade männen ville leka med strutsarna, men känslorna var inte besvarade. När en skrämd struts vid namn Gaylord resolut sparkade ner männen brast kvinnorna i skratt. Händelsen sårade McKevitts och Porters stolthet så till den milda grad att de senare återvände med varsitt vapen och dödade Gaylord med sju skott, enligt den polisrapport som San Francisco Chronicle citerar."

- Det här handlar om manlig stolthet, sade åklagaren Steve Wagstaffe i samband med rättegången i Kalifornien, rapporterar San Francisco Chronicle.

Porter har tidigare dömts till sju månaders fängelse för dådet, som uppges ha djupt upprört det lilla samhället Half Moon Bay.

Gaylord. You my dog, bro. Big it up. This is for my dead homies. Fo shizzle. Business.

SvD utrikes - alltid in the name of justice

Rock and roll is alive

image346Inte ens "hey-baberiba-gänget" *rysning över begreppet* orkade med sig själva till slut verkade det som. Nu är de tydligen tillbaka med en nyhetsingress som heter duga i finkultur-sammanhang. 

Carolina Gynning framställs som lösaktig.

Per Morberg lagar mat med snoppen.

Sex-påhoppen haglar i TV 4:s nya humorprogram "Fredag hela veckan".

...och jag dör lite mer inombords.

Då är det skönt att veta att någon i Sverige väljer att representera. Att det skulle vara vår egen Pete Doherty, Sven Erik Magnusson är inte helt förvånande om man tänker efter; en heroinöverdos är det enda som fattas Sveriges enda riktiga rockstjärna med alla fylleskandaler och sanslöst krämiga riff.

Exalterad av stämningen slänger Sven-Erik Magnusson ut sin gitarr i publiken - och träffar en kvinna i huvudet.

- Den träffade två tjejer. En fick en bula i pannan, den andra fick ett jack i huvudet och det blödde kraftigt, berättar ett ögonvittne.

- Det ingår i showen att jag kastar gitarren. Jag skrek att de skulle ta emot den, men killarna längst fram duckade och då kom den tyvärr på kvinnan, säger Sven-Erik Magnusson.

http://wwwc.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,70519874_640__,00.html